Tarragona commemora el 44è aniversari de la República Àrab Saharauí Democràtica

Per . Actualitzat el

Aquesta setmana es compleixen 44 anys de la de la proclamació de la República Àrab Sahrauí Democràtica (RASD). Amb motiu d’aquesta important celebració, des de les Associacions d’amics del poble sahrauí de Tarragona (Hammada i Una Finestra al món), l’àrea d’impacte social, voluntariat i cooperació “URV Solidària” i l’Esquerra Independentista de Tarragona, volem, un cop més, expressar el nostre més profund afecte i solidaritat amb el Poble Sahrauí pel seu coratge i resistència pacífica.

En el marc d’aquesta celebració el dimecres 26 de febrer a les 19h a la Sala de graus del Campus Catalunya – URV durem a terme la projecció del documental: “Fusells o pintades: La lluita No-violenta del poble Sahrauí i posterior col·loqui amb el seu director Jordi Oriola. El dia següent, dijous 27 de febrer es farà una concentració en suport al poble Sahrauí a les 19h a la Plaça de la Font, en aquest acte hi haurà una actuació musical, es llegirà un relat autobiogràfic de l’activista sahrauí Aminatou Haidar i per acabar, es llegirà el manifest en suport a la resistència, dignitat i lluita pacifica del poble Sahrauí i es tornarà a denunciar el silenci còmplice del estat espanyol.