S’inicia un procés participatiu per al Pla Local de l’Habitatge de Tarragona 2020-2025

Per . Actualitzat el

El proper dimecres 26 de febrer inicia un nou procés participatiu destinat a definir el Pla local de l’habitatge de Tarragona per als propers anys 2020-2025. La participació es farà tan telemàtica com presencial. En el cas de voler assistir, hi haurà tres sessions on s’informarà i es portarà a debat el nou pla que es presentarà i que vol, principalment apropar el coneixement d’aquesta matèria al món local i possibilitar així l’activació d’actuacions que contribueixin a fer efectiu el dret de les persones a gaudir d’un habitatge digne i assequible.

Les sessions presencials es faran al Palau de Congressos i seran els dies:
26/02 – 19h sessió informativa
17/03 – 18h sessió de debat obert a la ciutadania
02/06 – 18.30h sessió presentació del Pla

El regidor i president del Servei Municipal de l’habitatge (SMHAUSA), Hermán Pinedo, que serà present a la sessió informativa de dimecres, acompanyat de la primera tinenta d’alcalde Carla Aguilar-Cunill i del director de la Càtedra UNESCO d’Habitatge de la URV i responsable de l’equip redactor del Pla Local d’Habitatge, Sergio Nasarre; convida a tothom a participar per “un millor coneixement del dret a l’habitatge i per fer més visible la tasca que es vol dur a terme per fer una ciutat més justa i participativa en els propers anys”.