Els alumnes de l’escola Campclar preparen un manifestació poètica per aquest dijous

S’engloba en el marc del projecte l’Artista va a l’escola

Per . Actualitzat el

El dijous 27 de febrer, en el marc del projecte l’Artista va a l’Escola, els infants de 4t de primària de l’Escola Ponent, juntament amb els seus mestres, Rosa i Jesús, i acompanyats pel Joan Rioné, faran una manifestació poètica a les 11,30 h. per la rambla de Ponent, al barri de Campclar. El recorregut serà el següent:
● Sortim de l’Escola Ponent (a les 11,20 h aprox.)
● Carrer riu Besòs direcció rambla de Ponent
● Rambla de Ponent amunt
● Benvinguda per part de l’alumnat de 4rt de l’Escola Els Àngels
● Entrem a l’Escola Els Àngels (a les 11,45 h)
● Activitat
● Tornem a l’Escola Ponent pel mateix camí
Més informació del procés de treball:
https://lartistavaalescola.wordpress.com/

L’Artista va a l’escola és un projecte de l’IMET dirigit per les professores Eloïsa Valero i Thais Salvat que, des de fa cinc anys, apropa l’art més actual als centres educatius de Tarragona de la mà d’artistes propers. Aquests treballen durant diverses sessions amb alumnes i docents fent accions didàctiques diferents en cada cas.
L’art pot entendre’s com una manera de desenvolupar la creativitat i alhora com una eina transformadora de la persona i del seu entorn més immediat. És per això que, gràcies al premi Baldiri Estímul atorgat per la Fundació Carulla, hem aconseguit que els artistes Nani Blasco i Joan Rioné facin realitat el projecte l’Artista va a l’escola. Mediació concretament a l’institut Torreforta i l’Escola Ponent, respectivament.