Convocatòria oberta per a presentar projectes al Festival Dixieland de Tarragona

Per . Actualitzat el

Un cop finalitzat el període d’inscripció d’activitats organitzades per locals, sales, bars i entitats per a incloure a la programació del Festival Dixieland, l’ajuntament obre una convocatòria adreçada entitats tarragonines vinculades especialment al swing i/o a les programacions de música i ball de jazz tradicional.

El termini d’inscripció finalitzarà el dia 1 de març, i les entitats participants hauran de de complir les bases i presentar un projecte en el que aparegui:

• Memòria descriptiva
• Informació dels grups que hi participin
• Material audiovisual
Les sol·licituds es presentaran exclusivament per registre telemàtic a l’OMAC i seran avaluades per un jurat professional, que puntarà segons criteris de qualitat, originalitat en les propostes i la relació del projecte amb el relat argumental del festival.

L’enllaç per a fer les inscripcions és el següent:

https://tramits.tarragona.cat/DetallTramit.aspx?idTramit=448

I l’accés a les bases el trobareu aquí https://seu.tarragona.cat/documentPublic/download/15842.