Un Carnaval de rècord a Roda de Berà

Per . Actualitzat el

Roda de Berà viurà aquest any el Carnaval més multitudinari i lluït de la seva història. El passat divendres la regidoria de Festes va tancar les inscripcions i ho va fer amb xifres rècord, 21 carrosses participaran a la gran rua de Carnaval de dissabte a la tarda, i, segons els càlculs, congregarà més de 1.600 persones. Aquesta participació, 10 carrosses més que al 2019, ha provocat que l’Ajuntament hagi modificat el recorregut de la rua i hagi avançat trenta minuts l’inici de la festa, a les sis de la tarda.

La sortida serà com sempre, des de l’escola Salvador Espriu, i el recorregut els portarà per l’avinguda Sant Jordi, la plaça Catalunya, el carrer Arc de Berà, l’avinguda Fèlix Martorell, el carrer Esports i el carrer Joan Carles I, fins arribar a l’Ajuntament.

De les rues inscrites, sis són de Roda de Berà, quatre vindran des del Vendrell, tres de Calafell, tres de Torredembarra, dues des de Lletger, una de Banyeres del Penedès, una de l’Arboç i una més de Santa Oliva.

Pel que fa a la rua de la platja, de dissabte al matí, hi participaran 10 carrosses. La sortida serà a les 12.30 hores a la plaça Luís del Olmo. Recorreran la plaça Mediterrani i el passeig del Port Esportiu fins arribar al passeig Marítim de Costa Daurada, on l’associació de veïns de Costa Daurada-Berà convidarà a tots els participants a un vermut.

Dissabte a la nit, el Casino Municipal acollirà la festa de Carnaval amb els djs. rodencs Enzo Ferrara, Quiles, Cristian Live i David Now.

Quant al diumenge a la tarda, la rua infantil comptarà amb la participació de 8 carrosses. La sortida serà des de l’avinguda Fèlix Martorell i, al son de la música recorreran l’avinguda Sant Jordi, anada i tornada, el carrer Marinada i carrer Joan Carles I, fins al Poliesportiu Municipal, on se celebrarà una festa infantil amb batalla de confeti.