Més de 7.000 persones passen pel Starraco Wars Unlimited

Per . Actualitzat el

Els dies 8 i 9 de febrer més de 7.000 persones han passat per les instal·lacions del Palau Firal i de Congressos en la tercera edició de Starraco Wars Unlimited.  Un èxit molt treballat pels organitzadors de l’esdeveniment. Ivan Carrasco, director de SWU i responsable de continguts, a valorat aquesta edició com “la consolidació d’una fira que uneix nostàlgics dels 80 i  frikis de la ciència ficció en un espai de pel·lícula”.

La gran novetat d’aquets 2020 ha sigut l’ampliació de continguts.  Les quatre plantes del Palau de Congressos i el pavelló del recinte firal han acollit botigues, artistes, xerrades, photocalls, associacions benèfiques, tallers, zones de rol i jocs de taula, concursos… i molts personatges. Regreso al Futuro, V, Cazafantasmas, StarTrek, Alien, Stargate, Masters del Universo , Star Wars, Strager Things, ET, Terminator, Akira, Mazinger Z, Batman… són alguns dels personatges i de les temàtiques que es van poder gaudir durant la convenció.

Les conferències han sigut un altre dels èxits afegits omplint l’aforament fins als màxims amb xerrades com la de Fernando Cabrera, actor de doblatge que posa la veu al famós personatge Sheldon Cooper  de la sèrie televisiva The Big Bang Theory.

Starraco wars Unlimited és una producció conjunta de Tangerin Works i el Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Un esdeveniment que es va estrenar el 2017 i no ha parat de créixer en nombre de visitants, continguts i espais.

Un cop fet el balanç de l’activitat, el que queda clar és que Tarragona acollirà una quarta edició de Starraco wars Unlimited el proper 2021.