L’Escola Municipal de Música posa en marxa el projecte Harmonicus amb la col·laboració de les escoles

Per . Actualitzat el

Una de les grans novetats del projecte educatiu de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí per aquest curs 2019-2020 és la posada en marxa del projecte Harmonicus amb la col·laboració de les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergada.

 

El mètodes Harmonicus és un nou mètode musical creat pel músic Sergi Raya per tal que els infants aprenguin a tocar l’harmònica de manera fàcil, ràpida i molt divertida. Es tracta d’un mètode molt senzill i eficaç basat en els colors i els símbols, perquè en pocs minuts es puguin tocar cançons molt conegudes i els alumnes s’animin a seguir practicant. D’aquesta manera, s’utilitzen els colors i els símbols per a llegir i tocar les notes.

 

Aquesta setmana s’ha iniciat el projecte conjunt amb l’entrega dels nous volums, que contenen els llibres i les harmòniques per a cadascun dels nens i nenes de primer de primària de les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà.