Obertes les inscripcions per a participar al Festival Dixieland

Per . Actualitzat el

Ja és obert el termini d’inscripció per a la presentació de propostes per a incloure en el programa del Festival Dixieland que se celebrarà del 17 al 30 d’abril de 2020. Es podran incloure les activitats de locals, sales, bars i entitats que hi vulguin participar que segueixin els següents criteris: la proposta haurà de definir l’espai, l’entitat i/o grup que es proposa i l’activitat relacionada preferiblement amb el jazz tradicional de principis del segle XX i la llista d’artistes que actuaran; i el local on es proposi dur a terme l’activitat haurà de disposar dels permisos necessaris per desenvolupar-la i assumirà el pagament de totes les seves obligacions fiscals, de drets d’autor i les contractuals amb els músics participants.
Els interessats hauran d’omplir la inscripció corresponent, designar un responsable i detallar l’activitat. El termini per presentar les propostes és el proper 20 de febrer al web tarragona.cat.