La Rua de l’Arboç entra a formar part del Carnaval del Penedès Marítim

Se suma a les localitats del Vendrell, Calafell, Cunit i Cubelles

Per . Actualitzat el

La Rua de Carnaval de l’Arboç ja forma part des d’aquest any del programa conjunt dels actes del Carnaval del Penedès Marítim. Ahir, els ajuntaments del Vendrell, Calafell, Cunit, Cubelles i l’Arboç van fer, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, la presentació del programa conjunt del Carnaval. Aquesta és la segona edició d’aquesta presentació conjunta després de la bona acollida que va tenir l’any passat.

Enguany s’hi ha sumat el municipi de l’Arboç, que celebra la seva rua el diumenge al migdia pels carrers de la vila. La presentació conjunta és possible gràcies a un treball de coordinació de les respectives festes i té com a objectiu aconseguir, entre tots, un producte turístic més atractiu tant per la població de les pròpies comarques com pels visitants.

El programa conjunt que s’ha editat ofereix la informació dels actes principals dels Carnavals, fonamentalment les rues i activitats infantils. Per a conèixer tots el detalls dels programes de cada municipi es podran consultar les webs municipals: www.elvendrell.net; www.calafell.cat; www.cubelles.cat; www.cunit.cat i www.arbocenc.org.