Donació de Terquimsa per a la millora del pavelló esportiu de la Fundació Estela

L’aportació econòmica permetrà efectuar tasques de rehabilitació en el paviment, les grades, la coberta i la façana del poliesportiu

Per . Actualitzat el

La Fundació Estela per a la Discapacitat, entitat adherida a la Xarxa de Santa Tecla, millorarà ben aviat les instal·lacions del seu pavelló poliesportiu gràcies a l’aportació econòmica realitzada per l’empresa química tarragonina Terquimsa.

La donació es destinarà íntegrament a la realització de les accions més urgents, que són els treballs  d’actuació  en  façana  i  coberta  del  poliesportiu  per  minimitzar   filtracions d’aigua pluvial i també la millora del paviment i les grades.  Les obres començaran aquesta primavera i permetran actualitzar l’exterior i l’interior de les instal·lacions i augmentar la qualitat de les activitats que s’hi realitzen. El pavelló es va construir l’any 1979, juntament amb l’Escola Estela. El pas dels anys i el seu ús fan imprescindible la realització de reformes per tal de millorar l’ús que en fan tant els estudiants de l’Escola com els usuaris de la Llar-residència. El passat divendres 7 de febrer la cúpula directiva de Terquimsa, encapçalada pel seu director general Eduardo Sañudo, van visitar la Fundació Estela i van conèixer de primera mà la gran utilitat que tindrà la seva donació.