Obertes les inscripcions per a participar al Festival de Dixieland 2020

Per . Actualitzat el

Ja és obert el termini d’inscripció per a la presentació de propostes per a incloure en el programa del Festival Dixieland que se celebrarà del 17 al 30 d’abril de 2020. Es podran incloure les activitats de locals, sales, bars i entitats que hi vulguin participar que segueixin els següents criteris:

 

  • La proposta haurà de definir l’espai, l’entitat i/o grup que es proposa i l’activitat relacionada preferiblement amb el jazz tradicional de principis dels SXX, i el llistat d’artistes que actuaran
  • El local on es proposi dur a terme l’activitat haurà de disposar dels permisos necessaris per desenvolupar-la i assumirà el pagament de totes les seves obligacions fiscals, de drets d’autor i les contractuals amb els músics participants

 

Els interessats hauran d’omplir la inscripció corresponent, designar un responsable i detallar l’activitat. El termini per presentar les propostes és el proper 20 de febrer a les 24h.

 

L’enllaç per a fer les inscripcions és el següent:

 

https://www.tarragona.cat/cultura/festes-i-cultura-popular/inscripcio-actes-al-programa-de-festes