El Nàstic es reforça amb cinc noves cares

Ribelles, Fran Miranda, Fran Carbia, Jesús Rueda i Fausto Tienza són les incorporacions granes

Per . Actualitzat el

El Gimnàstic de Tarragona, SAD ha presentat oficialment les cinc arribades del passat mercat de fitxatges. El president de l’entitat, Josep Maria Andreu, i el director esportiu, Sergi Parés, han estat els encarregats de donar la benvinguda oficial als futbolistes Javier Ribelles, Fran Miranda, Fran Carbia, Jesús Rueda i Fausto Tienza.
Sergi Parés, ha estat l’encarregat de fer el balanç de les arribades i el criteri que s’ha seguit des de la direcció esportiva de l’entitat per poderfer realitat les incorporacions.
El primer en comparèixer ha estat Javier Ribelles, el qual va patir una lesió en la segona sessió de treball a la disciplina tarragonina. El jugador valencià ha declarat que no s’ho creia quan es va fer la fractura al cinquè metatarsià. Afegint que “el Nàstic és un equip molt important i des de que em van trucar, no vaig tenir cap dubte en venir”.
Per la seva part, Fran Miranda, que ja ha disputat tres partits de lliga sota les ordres de Toni Seligrat, ha manifestat que “el lideratge sobre el camp és una característica meva i això és el que he intentat fer des del primer minut”. Ha afegit que “hem de treballar com ho estem fent per sortir d’aquesta situació i acabar bé la segona volta del campionat”.
El tercer en ser presentat ha estat un jugador local. Fran Carbia, que ha tornat a casa i diumenge va debutar amb dos gols, ha expressat que “estar aquí és una alegria immensa per mi. Sento una felicitat màxima perquè vaig jugar des de la categoria infantil i ara al primer equip”. El president Josep Maria Andreu ha explicat que el jugador arriba en qualitat de cedit però que a final de temporada s’apostarà fort per a que pugui continuar al Nàstic.
El defensa Jesús Rueda, que també va debutar el passat diumenge davant el CD Ebro, ha explicat que “molts companys que he tingut i que han estat a Tarragona m’han parlat molt bé de l’equip i la ciutat, i és exactament el que he trobat”, afegint que “venir a Tarragona és una gran oportunitat per mi, i agraeixo la confiança del director esportiu i el president”.
La darrera incorporació del mercat, Fausto Tienza, que arriba cedit pel Panathinaikos, ha dit que “la classificació no reflexa la plantilla que hi ha i l’entitat que som”. També ha explicat que “aquesta segona volta és un repte i que esperem que sigui mig any molt bonic per a tots”.
Després de les presentacions, el president ha repassat els noms dels 12 jugadors que estan en dinàmica del primer equip, entrenant i/o jugant sota les ordres de Toni Seligrat, que en la seva trajectòria han estat al Planter Grana i/o el filial, La Pobla de Mafumet.
Per acabar, els cinc jugadors, el president i el director esportiu han posat davant els mitjans sobre la gespa del Nou Estadi per fer la fotografia d’aquesta presentació oficial.