Albert Jordà presenta el seu nou disc aquest divendres

‘La grandesa del silenci’ és el cinquè disc en solitari del músic tarragoní

Per . Actualitzat el

La grandesa d’un silenci és el cinquè disc en solitari d’Albert Jordà, que es podrà veure i sentir aquest divendres 7 de febrer a les 21h a l’Espai Kesse. L’àlbum conté vuit cançons escrites i produïdes pel mateix Albert Jordà i coincideix amb el desè aniversari de la publicació del seu primer treball.

 

Aquesta actuació forma part del cicle Cultura Kesse, la programació cultural de la temporada d’hivern del Servei Municipal de Joventut, que es fa en aquest equipament. Altres cites seran les obres de teatre Buenazos, el 28 de febrer i First round de Las Fritas el 6 de març, l’espectacle de màgia Anselm & Jar, el 20 de març i l’habitual espectacle de final de trimestre de l’Aula de Teatre de l’Espai Jove Kesse ,el 27 de març.
A més, es podran veure les exposicions L’artista va a l’escola, de l’11 de febrer al 14 de març, mostrant els resultats de l’edició 2019 d’aquest projecte pedagògic que busca apropar l’art contemporani a les escoles i instituts; i Hijras, les filles dels Kinnars, del 17 de març al 4 d’abril, un projecte fotogràfic d’Anna Lofi sobre la comunitat transgènere de l’Índia.

 

La programació, està organitzada pel Servei Municipal de Joventut i presta una especial atenció a les propostes sorgides del teixit cultural de la ciutat i que es caracteritza per tenir un alt contingut innovador i participatiu. Els espectacles, concerts i presentacions es fan tots el divendres al vespre.