Enllestides les obres de millora de la terrassa de la llar de la gent gran de Sant Salvador

Per . Actualitzat el

La consellera i presidenta de l’Institut Municipal de Serveis Socials, Carla Aguilar-Cunill, ha visitat aquest matí la llar municipal de gent gran de Sant Salvador, on han finalitzat les obres d’arranjament del terra de la terrassa que estava malmesa i no es podia utilitzar pels usuaris del centre. Els treballs han consistit en mantenir l’estructura de fusta, donant-li una protecció i assegurant la unió i uniformitat del terra, el cost ha estat de 12.075 euros.

La regidora també ha visitat les llars municipals de gent gran de Sant Pere i Sant Pau, La Floresta, l’Albada i Riuclar-Icomar on ha recollit les opinions i demandes de millora dels responsables d’aquests col·lectius en referència a les instal·lacions i també a les activitats que s’hi desenvolupen.

La consellera Carla Aguilar-Cunill ha manifestat que “és molt important cuidar la gent gran de Tarragona per construir una ciutat cuidadora. Les activitats que es fan a les llars i les relacions socials que s’hi generen són elements fonamentals per a la millora de la qualitat de vida d’aquesta població”.