Pèrdues de més d’un milió d’euros pel Glòria de l’Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat

Confirmen que la situació estarà normalitzada per Setmana Santa

Per . Actualitzat el

La greu emergència provocada pel temporal ‘Gloria’ a les platges de Tarragona ha suposat importants danys per l’Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat, que vol subratllar la situació d’absolut desemparament patit pels empresaris, -el primer sector turístic a la ciutat de Tarragona on hi treballen més de mig miler de persones- per part de l’Administració local, que encara no s’ha posat en contacte per conèixer l’abast dels perjudicis i donar suport de cara a la propera campanya 2020.

“Hem tingut que adoptar mesures excepcionals per evitar mals majors; en l’actualitat les perdudes estan quantificades en més d’un milió d’euros entre tots els càmpings que formen l’Agrupació”, explica el president de Càmpings Tarragona Ciutat, Agustí Peyra.

La directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a Tarragona, Carme Mansilla, si ha pogut veure in situ la magnitud de les destrosses del temporal: “Des de l’Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat -destaca Peyra- volem agrair el seu interès per ajudar a millorar la nostra situació”.

Càmpings Tarragona Ciutat, que treballa en coordinació amb la Delegació Provincial de Costes per planificar les actuacions al litoral, confirma que la situació estarà normalitzada de cara a la temporada de Setmana Santa, quan les instal·lacions reobren. “Es treballa a contrarellotge per poder recuperar l’activitat a principis d’abril, quan arrenca la temporada”, descriu Agustí Peyra.