Gegants per animar els infants a les urgències pediàtriques de l’Hospital de Santa Tecla

Per . Actualitzat el

Des d’aquest dilluns dia 3 de febrer la parella de Gegants Vells Petits de Tarragona són els protagonistes de la sala d’espera del servei d’urgències pediàtriques de l’Hospital de Santa Tecla, centre encarregat de custodiar aquestes dues peces del seguici popular tarragoní durant tot l’any.
Després d’haver estar exposats durant tres setmanes al Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) de la Xarxa de Santa Tecla, a la plaça Verdaguer, els dos gegants del carrer Cós del Bou han estat traslladats a la seva llar definitiva, la sala d’espera d’urgències pediàtriques de l’Hospital de Santa Tecla, on a partir d’ara els infants podran gaudir de la seva presència mentre esperen per ser visitats al centre assistencial de la Rambla Vella.
Aquest projecte té per objectiu millorar l’experiència dels infants a l’hospital tarragoní, així com donar suport al teixit cultural i veïnal de proximitat.