El Voluntariat per la llengua de Tarragona es posa en marxa amb 60 parelles lingüístiques

Per . Actualitzat el

Els aprenents d’aquesta edició provenen de diversos punts del territori espanyol (Múrcia, Madrid i Andalusia), Rússia, Argentina, Colòmbia, Bolívia, Veneçuela, Cuba i Xile. Al llarg de la presentació es va fer el lliurament del material a les parelles lingüístiques. Els voluntaris i aprenents van rebre informació de com podien participar a través de les pàgines de Facebook (Voluntariat per la llengua Tarragona i CNL Tarragona) i Twitter (CNL Tarragona) en les activitats que promou el CNL de Tarragona.

Finalment, se’ls va informar de la possibilitat de participar en una nova campanya publicitària del Voluntariat per la llengua (VxL) que, per primera vegada, protagonitzaran participants reals en el programa. Totes les persones amb carnet de VxL vigent (no cal que tinguin cap tipus d’experiència prèvia en l’àmbit de la publicitat o la interpretació) podran inscriure’s fins al divendres 7 de febrer en el càsting que es farà a Tarragona el dia 13 de febrer en horari de tarda (de 15 a 19 h aproximadament).