El Concurs d’aparadors El Petonet lliura els premis en una edició molt participativa

Per . Actualitzat el

El concurs d’aparadors organitzat per El Petonet tanca amb èxit la seva segona edició. Enguany 27 comerços han guarnit els seus aparadors i s’han comptabilitzat més de 1.200 vots en la votació popular. Dades que milloren les xifres de l’any anterior. Això és important, doncs els premis neixen amb l’objectiu d’il·lusionar el petit comerç, de posar bonica la ciutat, de posar en valor la feina i la cura que tenen els comerciants amb els detalls, de donar empenta, engrescar, crear sinergies i donar visibilitat als establiments.

Aquesta segona edició ha estat conduïda per Montse Adán i va tenir lloc al teatre El Magatzem el passat divendres 31 de gener. Els premis es dividien entre tres premis atorgats per votació popular i un premi especial del jurat. El tercer premi del públic ha estat per Bodega-celler Rovira (C/Sevilla, 5, 43001) i ha estat lliurat per Dídac Nadal, conseller de l’Ajuntament de Tarragona i president d’ESPIMSA. El segon premi s’ha concedit a Bodega Enric (Plaça del Fòrum nº3, 43003) i ha estat lliurat per Oscar Ortiz, cap de Vendes per a la Regió Nord d’Espanya del Grup Moët. El primer premi del públic l’ha guanyat la Farmàcia Sílvia Mas (carrer Major nº46, 43003) i ha estat lliurat per Robert Moragues, Director de l’Agència de Comunicació Bamboo i Coordinador d’esdeveniments de la Fundació Gresol. Finalment, el premi especial del jurat a recaigut en Sirvent (Rambla Vella 27-29, 43003), i ha estat lliurat per la guanyadora del premi especial de la primera edició, per Montse Brandy de l’establiment Té Quiero Más (carrer Major 32, 43003).

Un bon tancament per un concurs que no deixa de créixer i que encara la tercera edició amb il·lusió i ànim de seguir aportant valor a la ciutat.