Entitats i Ajuntament convoquen la ciutadania a una acció per recuperar la platja Llarga

Per . Actualitzat el

El proper diumenge, 2 de febrer, de les 10 a les 12 del migdia, es desenvoluparà una acció per recuperar la platja Llarga, per part de l’Ajuntament de Tarragona, la Plataforma Cuidem la Platja Llarga, Greenpeace, Ecologistes en Acció, Gata i Europadirect, entre d’altres, a més de tots les persones voluntàries que hi vulguin participar. Es desenvoluparan tasques de recuperació i sensibilització amb motiu dels desperfectes ocasionats pel temporal Glòria. A la trobada hi participarà el conseller de Territori de l’Ajuntament, Xavi Puig.

Aquesta és la segona acció que es desenvoluparà entre l’Ajuntament i les entitats ecologistes, ja que el passat dissabte es van fer les primeres tasques de reconeixement i neteja de material per fer pas, com el pont que travessa cap a la platja Llarga des del Tennis Tarragona

Aquesta és una acció entre la ciutadania, les entitats i l’Ajuntament per defensar les platges.

El lloc de trobada és entre el Iot i el Mirall d’Estiu.

Cal portar calçat i roba còmoda i es recomana portar guants.