Lildami i Blaumut actuaran al Festival d’Estiu de Tarragona 2020

Per . Actualitzat el

El Festival d’Estiu de Tarragona torna amb força i comença a agafar forma amb propostes innovadores i amb alguns dels caps de cartell més rellevants del moment. El dissabte 25 de juliol el Camp de Mart acollirà una nit de concerts de grups i artistes d’estils musicals molt diferents, però coincidents amb el fet que actuen en català i que encapçalaran Lildami i Blaumut. Aquest últim serà a Tarragona amb motiu de la gira que comença el proper mes de febrer amb la presentació del seu darrer disc.

A aquesta nit especial de música en català hi actuaran d’altres grups, tots ells ben diferents, amb estils que van del rock, trap i dj, però tots també de màxima actualitat. En les properes setmanes es donaran a conèixer els noms.

“Imparabla” Lildami

Lildami serà una altra de les actuacions estrella de la nit com a referent de la música urbana dels Països Catalans i amb el seu lema Imparabla, que resumeix un missatge positiu i allunyat de les drogues i el sexisme.

En menys d’un any Lildami ha triplicat les seves visualitzacions i les subscripcions en el seu canal de Youtube i ha rebut premis com l’Enderrock al millor disc de músiques urbanes o el premi Cerverí a millor lletra, el passat any 2019.