Activitats per a tots els públics al Museu Pau Casals

Es duran a terme durant els caps de setmana de febrer

Per . Actualitzat el

Aquest any 2020 el Museu Pau Casals inicia la seva activitat anual emmarcada dins d’un gran esdeveniment: la capitalitat de la cultura catalana de El Vendrell. A finals d’aquest mes de gener ha tingut lloc l’acte inaugural per a donar el tret de sortida als diversos actes que tindran lloc al llarg d’aquest any per celebrar aquest reconeixement. És per aquest motiu que el museu se suma a aquest conjunt de propostes culturals que s’aniran succeint al llarg del 2020.

Així doncs, aquest mes de febrer el Museu Pau Casals ofereix diverses activitats durant dos caps de setmana, totes elles ben diverses per tal d’adaptar-se i oferir varies opcions a tots els seus públics. Així, la primera activitat del mes tindrà lloc el diumenge dia 9 de febrer i serà una nova edició de la visita teatralitzada al museu. En Ramon, pescador de Sant Salvador, i la Maria, la minyona de la Vil·la Casals, ens aproparan a la vida més quotidiana del Mestre, amb anècdotes que ens faran conèixer la part més humana del músic. L’activitat, que ha tingut molt bona acollida sempre que s’ha realitzat, té una durada aproximada d’una hora i 30 minuts i un cost de 8€ pels adults i 5€ pels menors a partir de 8 anys.

Just el cap de setmana següent, el museu oferirà dues activitats. La primera d’elles tindrà lloc el dissabte dia 15 de febrer, i constarà d’una visita guiada al museu i un concert a la Sala de la Música. El concert, que s’emmarca dins la jornada d’exploració creativa anomenada “Beethoven Ghost-Pastoral Project” organitzada pel projecte CelloLab i que tindrà lloc durant tot aquell dia al museu, constarà de dues peces: el Trio fantasma, Op. 70 nº 1 per a piano violí i violoncel, composta per L.V.Beethoven i interpretada en aquesta ocasió per Kiev Portella (piano), Jordi Salicrú (violí) i Laura Folch (violoncel) i el Concert per a violoncel i orquestra en Sol Major de L. Bocherini, interpretada per la solista Laia Reverté acompanyada del grup de violoncel·listes que participaran a la jornada de formació musical de CelloLab d’aquell dia. L’activitat, pensada per a tots els públics, té una durada de dues hores i un cost de 10€ (inclou la visita guiada al museu i l’entrada al concert).

Finalment, la segona activitat que tindrà lloc aquell mateix cap de setmana és just l’endemà diumenge dia 16 de febrer i serà el taller de música en família “Pim Pam”. Amb aquesta activitat el museu aposta per brindar una oferta adreçada al públic familiar, concretament per a aquelles famílies amb infants fins a 4 anys. Així doncs, el museu convida a participar-hi i a compartir una experiència d’emocions en família, tot cantant, ballant i gaudint de la música amb els més petits de la casa. L’activitat durarà una hora aproximadament i un cost de 5€ pels adults i 3€ pels infants.

Per a totes les activitats les places són limitades i cal fer reserva prèvia trucant per telèfon al museu (977684276) o bé enviant-hi un correu electrònic (museu@paucasals.org).

Més informació a www.2020.paucasals.org.