Tot a punt per a la celebració del Cós Blanc aquest dissabte 1 de febrer

Els 20 canons instal·lats al llarg del carrer Ciutat de Reus llençaran unes 25 tones de confeti

Per . Actualitzat el

Ja és tot a punt per a la celebració del dia gran de la Festa Major d’hivern de Salou, el Cós Blanc, que enguany, commemora els seus 40 anys. La gran desfilada tindrà lloc aquest proper dissabte, dia 1 de febrer. Matí i tarda, 29 carretel·les sortiran pels carrers de la ciutat per gaudir d’un dels dies festius més especials d’aquestes dates.

A les 11 hores del matí, les colles participaran a la cercavila de lluïment, amb sortida des del carrer Advocat Gallego, passant per c. Carrilet, c. Barcelona, Passeig Jaume I, i fins l’Estació d’autobusos; i tornada pel pg. Jaume I, c. Barcelona, Via Roma, i arribada, de nou, al c. Advocat Gallego. En el decurs d’aquesta desfilada, de caràcter més local, es durà a terme el concurs per escollir la millor disfressa, la millor carretel·la i la millor coreografia.

Un cop finalitzada la cercavila de lluïment, tindrà lloc el vermut popular a l’Envelat (parc de Manuel Albinyana), i la Zona Jove, amb Dj’s i inflables per continuar el dia amb el millor ambient, en el mateix espai; així com el concert de Festa Major, amb l’orquestra Maravella, a partir de les 17 h.

La festa gran, però, serà a partir de les set de la tarda, quan es podrà gaudir del famós espectacle de llums, so i color: el Cós Blanc, on s’espera l’assistència de més de 30.000 persones. Durant la desfilada, els 20 canons instal·lats al llarg del carrer Ciutat de Reus llençaran unes 25 tones de confeti. Cal dir que s’emprarà una il·luminació amb els darrers avenços tecnològics i raigs làser.

Hi haurà instal·lats 10 ponts de llum i so, i música en directe amb una potència de 120.000 watts, a càrrec del DJ Moncho, sota les directrius de Juanma Hidalgo.

El recorregut serà el següent: sortida des del carrer Advocat Gallego, c. Carrilet, c. de Joan Manuel Muñoz, c. Ciutat de Reus, Via Roma, c. Barcelona i c. de les Sínies; tornant a passar, en una segona volta, per c. Ciutat de Reus, Via Roma i c. Barcelona.

Per continuar gaudint de la festa, la ciutadania es podrà traslladar fins a l’Envelat, per passar una bona estona amb el gran ball, a càrrec de l’orquestra Maravella, i de la posterior celebració de la “Cós Blanc Night”.