Alerta Solidària denuncia la detenció d’un militant d’Arran per les protestes d’octubre

Per . Actualitzat el

Nova detenció dels Mossos a l’entorn d’Arran pels fets d’octubre. Aquest com ha estat el Lluís que va ser declarat en cerca i captura el mateix dia que van detenir l’Edgar. 10 dies després, aquest dilluns, ha estat detingut el Lluís de Tarragona per la policia autonòmica. Aquesta ha comunicat al seu advocat, Lluís Perdiguero d’Alerta Solidària, que haurà de passar la nit al calabós de la comissaria dels Mossos d’Esquadra al barri de Camp Clar de Tarragona. I que demà al dematí serà posat a disposició judicial.
«No entenem per quin protocol el Lluís no passarà a disposició judicial fins demà. Creiem que es tracta d’un càstig cap a la seva vinculació política, ja que després de deu dies en cerca i captura, hagués pogut ser detingut de forma planificada per tal de posar-lo a disposició judicial el mateix dia, sense causar-li més perjudici», denuncien des d’Alerta Solidària que denuncien que«els fets pels quals se l’acusa es van produir el vespre del dia 15 d’octubre. Aquell dies es van produir més d’una desena de detencions i totes aquelles persones, a dia d’avui, continuen sent investigades conjuntament pels Mossos d’Esquadra, les forces policials de l’Estat i pel sistema judicial espanyol».