Primeres nevades al territori

A les Terres de l’Ebre es registren gruixos de més de 28 centímetres de neu

Per . Actualitzat el

Primera nevada de l’any a les comarques de Tarragona amb acumulacions importants que a incidències viàries a diversos punts del territori. La neu està caient en una cota molt baixa (al voltant dels 300 metres en alguns punts). Al llarg del matí diversos centres educatius han suspès les classes, els primers han estat diversos centres de Terres de l’Ebre on neva a les comarques de la Terra Alta, Ribera d’Ebre, Baix Ebre i Montsià.

Un dels punts de la província on més està nevant és a la Terra Alta. Els Ports ja acumula més de 28 centímetres de neu i Horta de Sant Joan més d’onze. Diverses carreteres estan afectades amb problemes destacats per la presència de gel a la via. Això ha fet que el transport escolar hagi quedat totalment suspès a la Terra Alta.

La C-44 està tallada per la quantitat de neu que s’hi acumula. També es demana precaució per la presència de gel i neu a la calçada en diverses vies: a la C-43 i N-420 a Gandesa, a la T-330 entre Arnes i Prat de Comte, la T-334 entre Horta Sant Joan i Bot, la TV-3531 entre Gandesa i Bot i la TV-7231 entre Gandesa i Vilalba. També hi ha alguns problemes a la C-44 a Tivissa.

Activitat el Pla d’Actuació Municipal per risc de de fort onatge

L’Ajuntament de Tarragona ha activat aquest dilluns al matí el Pla d’Actuació Municipal (PAM), en fase d’alerta, per risc de fort onatge.

L’Ajuntament recomana no banyar-se ni quedar-se prop de la vora del mar, així com allunyar-se de l’escullera i dels passejos marítims a causa de l’important temporal marítim que la Costa Daurada viu aquestes hores.

Al web de l’Ajuntament de Tarragona trobareu consells d’actuació en aquest cas.