James Bond visita el castell de Tamarit

L’actor Daniel Craig hi ha rodat un anunci de cervesa

Per . Actualitzat el

El Castell de Tamarit és un dels principals escenaris del darrer anunci d’una coneguda marca de cervesa protagonitzat per l’actor britànic Daniel Craig que encarna el paper d’agent 007.

Daniel Craig, l’actor conegut pel seu paper de James Bond, l’agent 007, va enregistrar un anunci d’una coneguda marca de cervesa, en part, al Castell de Tamarit (Tarragona). L’espot es va estrenar la setmana passada a les xarxes socials i algunes de les principals localitzacions que s’hi poden veure són la piscina i la plaça ubicades dins el castell i unes roques de la Cala Jovera (Tamarit).

El rodatge es va realitzar durant una jornada sencera el passat mes de maig del 2018 per una productora que va comptar amb un equip d’uns 200 professionals.

Actualment l’empresa tarragonina AG Planning, especialitzada en l’organització integral d’esdeveniments i la gestió d’espais singulars, és qui gestiona i organitza els esdeveniments al Castell de Tamarit. Tarragona Film Office també va estar implicada en el rodatge.

La campanya ha estat estrenada de manera global en més de 75 països.