El Nàstic suma tres punts contra el Barça B

Un gol de Pol Ballesteros dona la víctoria als granes

Per . Actualitzat el

Duel català per encetar la segona volta del campionat de lliga pel que fa als partits al Nou Estadi de Tarragona. I el tercer partit del Nàstic en vuit dies per buscar retrobar-se amb una victòria.
L’inici del partit ja ha deixat entreveure l’alta intensitat de tots dos conjunts i també molta igualtat, tot i les diferències en les posicions de la taula classificatòria. Amb el control de la possessió pels visitants, els de Toni Seligrat iniciaven la pressió al rival des de la línia ofensiva. Bernabé ha estat el primer destacat del duel, en treure una gran mà en el minut 22. Mentre que en la jugada posterior, Albarrán ha estat a punt d’enviar un refús de la defensa al fons de la xarxa. La defensa ha desviat el xut i ha acabat a córner. La darrera ocasió del primer temps ha estat per Goldar, mitjançant un xut des de la frontal que ha atrapat Carevic.
En la represa, el mateix signe del primer temps. R. Brugué ha estat el primer en buscar el gol després del remat a les immediacions de l’àrea que ha sortit alt. I Bernabé també s’ha mostrat atent en un xut d’Abel Ruiz, que buscava la base del pal curt en el minut 69. I tres minuts després, el gol del Nàstic, el gol de Pol Ballesteros. Jugada ofensiva per banda dreta amb centrada de R. Brugué que l’extrem de Vilassar de Mar ha aprofitat, com un davanter murri d’àrea, per enviar l’esfèric al fons de la xarxa en el segon remat de cap. En l’últim quart d’hora de joc, els grana s’han replegat prop de l’àrea per defensar el resultat i trencar la ratxa de dos empats consecutius, que amb la victòria d’avui situa als tarragonins amb 22 punts.
Els grana viatjaran fins a Andorra en el proper partit a domicili. El duel de la jornada 22 es disputarà el diumenge 26, a partir de les 12 hores, al Camp d’Esports Prada de Moles (Encamp, Andorra).
Alineacions
Nàstic: Bernabé, Bonilla, Goldar, J. Rodríguez, Gerard Oliva (Habran JR, 92′), R. Brugué (Pol V, 85′), Fran Miranda, Pedro (J. Pereira, 58′), Pol B, Albarrán Pol D.
FC Barcelona ‘B’: Carevic, Morer (Ilaix, 87′), Araujo, Chumi, Guillem (Akieme, 75′), Jandro, Monchu, Reis, Collado, Abel Ruiz (Saverio, 75′), Hiroki.
Gols
1-0, Pol B. (72′)
Observacions
Partit corresponent a la jornada 21 del grup III de Segona Divisió B. Partit arbitrat per Monter Solans (Col·legi aragonès).