Intens cap de setmana de Festa Major a Vila-seca

Per . Actualitzat el

La Festa Major d’Hivern de Vila-seca seguirà aquest cap de setmana a bon ritme amb un intens programa d’actes.

El dissabte 18 de gener hi haurà l’esperada Cursa de Pallassos i Pallasses “Joan Busquets” a partir de les 11 del matí i a les 12.30 h, l’Actuació Castellera amb els Xiquets de Vila-seca a la plaça de l’Església. A les 17.30 h, es lliuraran els Premis del VII Concurs de Fotografia Albert Iturria i a les 6 en punt començarà La Nit del Foc des de la plaça d’Estudi amb el correfoc petit. El Ball de Sant Miquel, la Tabalada i el Correfoc tindran lloc a partir de les 19.30 h a la plaça de Voltes.

Ja a la nit, hi haurà el Gran Ball de Festa Major amb l’orquestra Nueva Era al Pavelló Municipal d’Esports i, per als més joves, Más&Más presenta Menéalo on Tour al Circ dels Somnis.

El diumenge 19 de gener milers de persones es concentraran al Parc de la Torre d’en Dolça per tal de seguir el Tradicional Cos de Sant Antoni. Un total de 22 cavalls pura sang anglesos provinents de diverses quadres d’Espanya es donaran cita al circuit hípic per tal de participar en les tres curses de cavalls, regulades pel Jockey Club Español.

A partir de les 12 del migdia, començaran les competicions, les quals daten de l’any 1873. Les curses amb les seves respectives distàncies seran les següents:

12.00 h:

1a Cursa. Premi Torre d’en Dolça

Galop, cavalls pura sang anglesos – distància 1.700 m.

12.30 h:

2a Cursa. Gran Premi Ajuntament de Vila-seca

Galop, cavalls pura sang anglesos – distància 2.500m.

13.00 h

3a Cursa. Premi Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca

Galop, cavalls pura sang anglesos – distància 1.700m.

 

Ja a la tarda, a les 18.00 h, i des del jardí del Castell, hi haurà la Cercavila del Seguici Tradicional amb Elements Festius i Balls. Recorreran el carrer del Comte de Sicart, la plaça de Voltes, el carrer Major i la plaça de l’Església.