Una MIR de l’Hospital de Santa Tecla, premiada per la Societat Catalana d’Urgències i Emergències

La metgessa ha estat guanyadora del primer premi en la categoria de Comunicacions en Casos d’Imatges

Per . Actualitzat el

Gisela Sos, metge resident a l’Hospital de Santa Tecla, ha estat premiada aquesta setmana per la Societat Catalana de Medicina d’Urgències i Emergències durant la jornada anual de casos clínics, en la qual professionals de tots els centres hospitalaris de Catalunya tenen la possibilitat de presentar els seus treballs (pòsters, comunicacions orals i imatges) davant la comunitat sanitària.

La metgessa ha estat guanyadora del primer premi en la categoria de Comunicacions en Casos d’Imatges pel seu treball «El amor a veces duele», on s’exposava tot el procediment diagnòstic, de tractament i intervenció d’un cas de fractura de penis atès al servei d’urgències de l’hospital tarragoní. Enguany els serveis d’urgències del país han presentat més de 170 treballs en la Desena Jornada de Casos Clínics d’Infeccions als Serveis d’Urgències, 25 dels quals presentats a càrrec dels professionals de l’Hospital de Santa Tecla (2 comunicacions orals, 20 pòsters i 3 comunicacions orals d’imatges). La trobada es va celebrar dilluns passat al CaixaFòrum de Barcelona. Amb aquest guardó, la Gisela Sos s’ha guanyat una inscripció destacada en el pròxim al Congrés Català d’Urgències i Emergències.