Tercer mort a causa de l’accident d’IQOXE

El treballador ha mort a l’Hospital de la Vall d’Hebron aquest dimecres

Per . Actualitzat el


 

L’Hospital de la Vall d’Hebron ha confirmat la defunció del ferit crític per l’explosió a la indústria química d’IQOXE aquest dimecres al vespre. Es tractava d’un treballador de l’empresa que va patir greus cremades al cos com a conseqüència de l’explosió. Recordem que dues persones més van morir a causa de l’explosió (un veí adel barri de Torreforta per l’impacte d’una planxa metàl·lica que va sortir disparada de la planta afectada i va fer caure el sostre de casa seva a tres quilòmetres de distància; i un altre treballador de l’empresa, del qual van trobar el cos aquest dimecres al matí).

Un altre treballador continua en estat molt greu a la Vall d’Hebron i un altre a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, ferit també de gravetat però estable.