Multitudinària manifestació per exigir més seguretat i millor comunicació a la indústria química

Els concentrats es van desplaçar a la seu de l’AEQT per reclamar «menys impunitat i més seguretat»

Per . Actualitzat el

Milers de persones han assistit a la manifestació convocada per la Plataforma Cel Net i Xarxa Sud com a resposta a l’accident químic que es va produir aquest dimarts i que ja s’ha saldat tres víctimes mortals a l’espera de veure com evolucionen els altres dos ferits greus. En un acte conduït per l’actor Oriol Grau i amb la participació de diversos experts que han fet cinc cèntims de la situació al territori, els ciutadans van fer pinya per exigir més seguretat i millor comunicació a la indústria química.
Els manifestants s’han aplegat a la plaça de la Font i s’han desplaçat fins al davant de la seu de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT). Equipats amb mascaretes i pancartes, els concentrats han reclamat «menys impunitat i més seguretat» després de l’incident a IQOXE, que ja suma tres víctimes mortals i set ferits. La revisió dels protocols d’activació de les sirenes del PLASEQTA i l’exigència d’estudis epidemiològics i de la qualitat de l’aire també han centrat les reivindicacions.