La Fundació Estela clou amb èxit la seva col·laboració nadalenca amb el comerç de Tarragona

Per . Actualitzat el

La setmana passada l’associació comercial VIA T, els comerciants de Ponent i de Llevant van posar punt final a la campanya comercial ‘Arrodonim el Nadal’ a la capital tarragonina. Ho van fer amb un acte solemne celebrat a la Casa Joan Miret, on el sector comercial de la ciutat i l’Ajuntament de Tarragona van voler retre homenatge a les entitats que han contribuït a dinamitzar els carrers de Tarragona durant les passades festes. Entre les guardonades la Fundació Estela per a la Discapacitat, entitat adherida a la Xarxa de Santa Tecla, que per segon any consecutiu es va encarregar de decorar les entrades i els aparadors de molts comerços amb uns arbres de fusta elaborats artesanalment al seu Taller Ocupacional. Durant l’acte les associacions comercials i el consistori van lliurar a una representació de la Fundació Estela un xec donatiu per valor de més de 4.000 euros per tal de sufragar el cost del material utilitzat en l’elaboració dels arbres, prop de 160, que durant les festes van lluir a comerços del centre i dels barris de Tarragona i a totes les parades del Mercat Central.

La trobada va servir també per fer balanç de la campanya nadalenca, positiva malgrat les dificultats que travessa el comerç de proximitat, i per atorgar els premis al millor aparador del Nadal, enguany per a la Pastisseria Montsant, i el premi del concurs de la gimcana, una PlayStation 4, que va anar a mans de la Lídia.