Ricomà demana unitat per fer front al «desgavell amb els trens regionals»

El govern municipal defensa que les mercaderies passin per l’interior i els passatgers per la costa

Per . Actualitzat el

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, s’ha mostrat indignat per la pèrdua de trens i freqüències horàries amb la posada en marxa del nou tram del corredor mediterrani. “Des de la Generalitat de Catalunya ens van assegurar que millorarien les freqüències i, no només no s’han millorat, sinó que han empitjorat. És una situació molt penosa i crítica perquè hem perdut els Euromeds i els combois són antiquats. És una situació inacceptable”, ha afirmat l’alcalde. I ha afegit: “No sé per què tenim les competències transferides sino s’escolta el territori”.

Per aquest motiu, l’alcalde Ricomà convocarà la setmana vinent una Junta de Portaveus per consensuar una posició política comuna. Així mateix, l’alcalde també apel·la a tots els alcaldes del territori per fer un front comú. Ricomà tampoc descarta una mobilització ciutadana.

L’alcalde de Tarragona lamenta “el desgavell ferroviari que patirà Tarragona amb la posada en marxa del corredor mediterrani. És incomprensible que els trens de passatgers passin per l’interior i les mercaderies per on viu la gent”, ha emfatitzat.