Salou tindrà 24 serveis ferroviaris al dia a partir de l’entrada en funcionament del Corredor Mediterrani

Per . Actualitzat el

Salou tindrà una nova comunicació ferroviària a partir del dia 13 de gener amb la posada en marxa de la línia R-17 de Rodalies amb origen a la nova estació de Salou-PortAventura. Des d’aquest punt circularan 24 trens al dia entre anada i tornada, amb enllaços amb la R-16 des de Tarragona. Aquesta nova línia R17 serà reforçada a l’estiu amb 2 serveis més en direcció Barcelona.

Per altra banda, els usuaris de la nova estació gaudiran d’un servei de bus llançadora amb un total de 14 expedicions d’anada i tornada des de l’estació de Salou de Carles Roig fins la nova estació de Salou-PortAventura, a la vegada que disposaran d’un servei d’informadors en ambdues estacions.

A la nova estació de Salou-PortAventura hi haurà atenció al client entre les 6.30 h i les 22.30 h; i també s’instal·larà una màquina d’autovenda que no estarà operativa fins el 20 de gener. A l’actual estació de Salou, des del 13 al 21 de gener hi haurà personal d’informació pels clients, entre les 7 i les 22 h.

Per altra banda, recordar que des de l’Ajuntament també es va insistir reiteradament en la necessitat de construir la nova estació de Salou-PortAventura; si bé aquesta petició va ser desatesa pel Govern central anterior del PP, generant un retard en la disposició i posada en marxa d’una instal·lació ferroviària que donés un servei de qualitat als usuaris.

Tanmateix, Salou segueix reclamant amb urgència la construcció d’un ramal des de l’estació de Salou-PortAventura fins al ramal ferroviari procedent de Tarragona i que connecta amb la línia del Corredor, per reforçar la connectivitat de Salou dins del sistema ferroviari actual.