L’equip absolut femení del CA Tarragona és vuitè al Campionat de Catalunya de clubs indoor

Per . Actualitzat el

L’equip femení absolut del Club Atletisme Tarragona va finalitzar en vuitena posició en la final A del Campionat de Catalunya de clubs de pista coberta que va tenir lloc aquest cap de setmana a Sabadell. L’equip tarragoní va mantenir una aferrissada lluita amb la Unió Atlètica Lleida durant tota la competició per la setena plaça, posició que finalment es va escapar per només dos punts. Amb la vuitena posició, el CAT descendeix al grup B, en el que competirà l’any vinent per assolir de nou l’ascens a la màxima categoria.

El resultat més destacat per part de l’equip tarragoní va ser la tercera posició final de l’atleta de Torredembarra Andrea Trapé en el salt de llargada, amb un millor salt de 5,33 metres. També van assolir un bon grapat de punts la L. Marimón, cinquena al triple salt amb 11,46 metres, i la Mireia López, també cinquena als 200 metres llisos, amb 26.66 segons.

També van aportar uns bons punts la Maria Falcó i l’Alícia Vázquez, sisenes en salt d’alçada i 60 metres tanques i respectivament, així com Martina Pomes, Patri Amador i Ariadna Alonso, setenes en els 60 metres llisos, 800 metres llisos i salt amb perxa, respectivament. No menys importants van ser els punts aportats per la Leire Izaga als 400 metres llisos, la Maria Buscail als 1.500 metres, la Cristina Iniesta als 3.000 metres llisos i la Marina Tibau al llançament de pes.

La competició es va tancar amb la disputa del relleu 4×400, integrat per Clàudia Mir, Alina Castell, Andrea Trapé i Mireia López, que va finalitzar en una excel.lent sisena posició, amb un temps de 4.15.84.

La nota més positiva va córrer a càrrec de la Maria Falcó, que va assolir la marca mínima per als Campionats d’Espanya sub-20, en superar el llistó a una alçada de 1,60 metres en el salt d’alçada.

La victòria final fou per les atletes de l’Agrupació Atlètica de Catalunya, amb 79 punts, per davant del FC Barcelona, amb 76 punts i de l’Avinent Manresa amb 73 punts, mentre que el CA Tarragona era vuitè amb 33 punts.

La disputa d’aquesta competició, en la qual el club tarragoní competia per primera vegada, va suposar una gran experiència per a tot l’equip, que de ben segur tindrà de nou l’oportunitat de competir-hi en un futur ben proper. Es tracta d’un equip molt jove, amb només una atleta sènior i una atleta veterana, i la resta de categories inferiors.