El Consorci d’Aigües de Tarragona restableix el servei

Durant prop de 48 hores el subministrament a Tarragona, La Canonja, Els Pallaresos i el Catllar ha hagut de fer ús dels recursos propis

Per . Actualitzat el

L’abastament d’aigua a través del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) ha quedat restablert aquesta nit. El servei d’Ematsa funciona amb normalitat i les maniobres de recuperació s’han realitzat sense cap incidència.

 

El tall de servei per l’avaria que ha patit el CAT, ha provocat que durant prop de 48 hores el subministrament a Tarragona, La Canonja, Els Pallaresos i el Catllar s’ha fet amb els recursos propis dels quals disposa la companyia, reserves en dipòsits, pous i mines. L’equip tècnic ha realitzat tasques extraordinàries per garantir l’abastiment d’aigua potable de qualitat a tota la població durant tot el tall.

 

Cal agrair, un cop més, la resposta de la ciutadania que ha fet un ús contingut i responsable de l’aigua i, juntament amb l’esforç de l’equip humà d’Ematsa, s’ha pogut garantir el subministrament sense haver de recórrer a mesures més restrictives.

 

Tot i la finalització d’aquest episodi excepcional, cal reiterar que és del tot necessari el consum responsable d’aquest recurs natural escàs i fràgil.