El Parc de Nadal d’Altafulla s’allargarà fins al dissabte

L’entrada és lliure i va adreçat a les nenes i als nens de 0 a 14 anys

Per . Actualitzat el

El Parc de Nadal d’Altafulla s’ha convertit en una cita ineludible en el calendari nadalenc del municipi, una cita que fa gaudir els infants de la vila els darrers dies abans de tornar a l’escola. El Parc va obrir les les seves portes dijous per la tarda de 16:00 a 20:00 hores al Pavelló Municipal.

 

La proposta infantil comptarà amb diferents inflables per a totes les edats compreses entre els 0 i els 14 anys, i l’entrada serà lliure. També hi haurà tallers per als més petits on podran fer la carta als Reis que podran lliurar-la al Patge Reial el divendres 3 de gener des de les 18 a les 20 hores del vespre.

 

El Parc de Nadal d’Altafulla, que inicia la seva activitat aquest dijous al Pavelló Municipal, s’allargarà fins al dissabte 4 de gener. El recinte firal compta amb una superfície de mil metres quadrats. Enguany, la meitat dels monitors/es amb titulació oficial són d’Altafulla.

 

D’altra banda, l’entrega de premis del Concurs de Pessebres es trasllada enguany al Fòrum de la plaça de l’Església, emplaçament on roman l’exposició de pessebres i diorames. Tindrà lloc el dissabte 4 de gener a les 19:00 hores.