Dow i La Pobla lliuren a l’Hospital Joan XXIII les joguines solidàries del 23è Torneig Dow

Per . Actualitzat el

Avui divendres 3 de gener, alguns jugadors i el cos tècnic de la Pobla de Mafumet, acompanyats per l’alcalde de la Pobla, Joan Maria Sardà, pel director de DOW Chemical Tarragona, Ignasi Cañagueral, pel responsable de relacions institucionals de DOW Chemical, Josep Boronat, i pel gerent territorial de l’ICS Camp de Tarragona, Rafael Gracia, han visitat als nens i nenes ingressats a la planta de Pediatria de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. A la comitiva també estava l’ex jugador internacional de la Pobla, del Nàstic i de l’Atlético de Madrid, Juan Vizcaíno. Tots ells han entregat regals que es van recaptar el passat 28 de desembre, durant el XXIII Torneig de Nadal patrocinat per DOW i per l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet.

 

Enguany, l’objectiu dels organitzadors i participants a la iniciativa solidària d’aquest torneig de Nadal DOW 2019 era contribuir a la millora dels nens i nenes hospitalitzats, fent que aquestes joguines siguin una bona eina terapèutica, alhora que pedagògica. En funció de les edats, les joguines repartides poden desenvolupar les seves habilitats i aprendre amb jocs simbòlics, creatius, de construcció, individuals o en equip.

 

Les joguines aportades aquest any, a més de ser estímuls positius en la vida dels nens i nenes, seran també elements educatius que fomentin valors com el treball en equip,  la igualtat, la diversitat i el respecte, així com les habilitats socials o que facilitin la interacció amb l’entorn i els ajudi a comprendre millor la seva situació.

 

Rafael Gracia, gerent de l’ICS Camp de Tarragona -del qual depèn la gestió de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, ha estat l’encarregat de rebre la comitiva portadora de les joguines solidàries.

 

Les joguines han estat lliurades als joves usuaris dels serveis de l’Hospital Joan XXIII que tracten nens: Pediatria, Ginecologia i Obstetrícia i la CMA Pediàtrica. Tots ells han rebut amb il·lusió aquesta visita i les joguines que, més enllà de fomentar el propi joc entre els infants, també els suposa un estímul i una bona eina terapèutica, alhora que pedagògica. En aquest sentit, les joguines lliurades avui contribuiran a fer sentir millor els infants ingressats a l’Hospital, així com a viure-hi la seva estada d’una forma menys traumàtica.