L’Home dels Nassos acomiada el 2019 i la Revetlla de cap d’Any dona la benvinguda al 2020

A partir del 2 de gener es podran entregar les cartes als Patges Reials

Per . Actualitzat el

Demà dimarts 31 de desembre, tindrà lloc la tradicional aparició de l’Home dels Nassos, amb tants nassos com dies té l’any. Sortirà a les 12h des del Pla de la Catedral i es dirigirà per la Part Alta fins a l’Ajuntament, on poc després, a les 12.15h aproximadament, pujarà al balcó principal, juntament amb els seus dos patges repartirà caramels als nens i nenes de la ciutat.

Seguidament continuarà el seu recorregut fins al Recinte Firal on és ubicat el Parc Infantil de Nadal. Durant tot el matí anirà acompanyat pels i les alumnes de l’Aula de Música Tradicional i Popular El Tecler i de l’Aula d’Instruments Tradicionals de l’Escola Municipal de Música de Tarragona.

La Revetlla

A partir de les 23h la festa es traslladarà a la Plaça Corsini que acollirà la Revetlla de Cap d’Any. La música començarà a sonar a l’entorn del Mercat Central, quan els catorze components de la Bandarra Street Orkestra acomiadaran el 2019 amb el millor esperit.

Seguidament, les campanades aniran a càrrec del músic Joan Reig i la maga Melanie, acompanyats d’una il·luminació singular del Mercat i la plaça Corsini i de focs artificials que contribuiran a fer més espectacular l’arribada de l’any nou.

Reig és el reconegudíssim bateria d’Els Pets i també membre d’altres formacions com Refugi, Mesclat i Tàrraco Surfers. Un artista musical en tota regla i un gran personatge públic molt vinculat a la vida cultural de la nostra ciutat.

Melanie és maga i reivindica el paper de la dona al món de la màgia. No té un estil fi ni delicat. La seva màgia és actual, rebel i amb tocs molt tendres. “Arriba una nova manera de fer màgia, s’ha acabat veure a les dones fent de partenaire, a partir d’avui la màgia la faré jo.”

I per continuar amb la festa, ja per celebrar l’entrada d’any nou, l’orquestra Angangas Band posarà so i moviment a la Plaça, amb les versions de les cançons més conegudes i les tornades més atractives, per contagiar als públics de totes les edats les ganes de ballar i de passar una gran estona.

Els Patges Reials

Amb l’entrada d’any, començarem a notar la presència de ses Majestats els Reis Mags d’Orient, amb l’arribada dels seus Patges Reials. Els dies 2, 3 i 4 de gener, de 18 a 20h, recolliran les cartes de tots els nens i nenes al Pati de Jaume I de l’Ajuntament.