Èxit de la XXIII edició del Torneig de Nadal de Dow

Per . Actualitzat el

Un any més el ‘Torneig de Nadal DOW’ de futbol base celebrat a les instal·lacions de La Pobla de Mafumet ha estat un gran èxit. La golejada esportiva de la jornada l’ha posat la il·lusió dels futbolistes participants en categoria prebenjamí, benjamí i aleví i que han pogut gaudir  d’una competició clàssica a les nostres comarques i que enguany ha celebrat la seva XXIII edició.

La representació d’equips que han participat en aquesta XXIII edició del torneig ha estat formada per: CD La Floresta, CF Vila-seca, Escola de Futbol Sant Pere i Sant Pau, Escola Valls, Nàstic, CE El Catllar, Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona i el CF Pobla de Mafumet. Tots els equips han pogut gaudir d’una sessió de futbol ‘freestyle’ a càrrec de José Ferrera i que ha fet les delícies dels assistents.

El ‘Torneig de Nadal DOW‘ de futbol base també és una cita amb la solidaritat gràcies a la campanya “La teva joguina els farà somriure” i que una vegada més ha servit per demostrar que l’esport rei i la solidaritat són sinònims amb infinitat de joguines recollides. Recordeu que aquestes joguines s’entregaran el divendres 3 de gener a la planta de pediatria de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.

L’entrega de trofeus de la XXIII edició del ‘Torneig de Nadal DOW’ de futbol base ha comptat amb la presència del Sr. Josep Boronat, Director de Comunicació i Relacions Institucionals; acompanyat de Joan Maria Sardà, alcalde de La Pobla de Mafumet; d’Estefania Serrano, regidora d’esports del consistori; de Josep Vives, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol (FCF) i delegat per Tarragona; de Diego Ávila, delegat comarcal del Tarragonès de la FCF; de Rafael Pinedo, directiu de la FCF; de Fernando Garcia, cap d’informes i directiu del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Tarragona; de Alejo de Alfonso, president del CF Pobla de Mafumet i dels directius del CF Pobla de Mafumet Lluís Tatay, Alberto Garzón i Albert Virgili.