Banyeres del Penedès s’adhereix novament a la campanya Cap nen celíac sense caramels

Per . Actualitzat el

L’any passat va ser el primer any que es va adherir i va ser una iniciativa molt ben acceptada pels banyerencs i banyerenques.

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès s’ha tornat a adherir per segon any consecutiu a la campanya engegada per l’Associació Celíacs de Catalunya Cap nen celíac sense caramels. L’any passat va ser el primer any que es va adherir i va ser una iniciativa molt ben acceptada pels banyerencs i banyerenques.

D’aquesta manera, tots els caramels que es repartiran a Banyeres del Penedès durant aquestes festes de nadal seran sense gluten. És a dir, tant els caramels que s’han repartit a les activitats infantils que s’han organitzat aquests dies des de l’Ajuntament de Banyeres, com els que repartirà el Patge Reial i els que repartiran S.M els Reis d’Orient, seran aptes per a tots els infants.

La campanya Cap nen celíac sense caramels ha estat impulsada per l’Associació de Celíacs de Catalunya des del 2007 i es va implementar per primera vegada a les cavalcades del 2008. Aquesta és la tretzena edició i s’hi han sumat més de 160 municipis d’arreu de Catalunya i Menorca.

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès segueix apostant per tal que tots els infants del municipi puguin gaudir dels caramels en unes dates tan importants per ells.