Obert el termini per participar a la Rua de l’Artesania i a la Rua de Lluïment del Carnaval 2020

Per . Actualitzat el

Aquesta setmana ha obert el període d’inscripció de les comparses a la Rua de l’Artesania i la Rua de Lluïment del Carnaval de Tarragona 2020, que tindran lloc els dies 22 i 23 de febrer, respectivament.

 

Les inscripcions s’han de formalitzar telemàticament abans del 24 de gener vinent mitjançant la plataforma eTràmits. En el mateix enllaç es poden consultar les bases del concurs de comparses participants a la Rua de l’Artesania. Per participar al concurs cal tenir un nombre mínim d’integrants de 20 persones i portar una disfressa de nova creació, entre d’altres requisits.

 

La qualitat de la disfressa, la posada en escena, l’impacte visual, el so i il·luminació de la comparsa, el maquillatge i les màsqueres i l’originalitat de la idea del vestit seran els paràmetres que tindrà en compte la Comissió Artística que valorarà les comparses participants.

 

El Carnaval de Tarragona 2020 es desenvoluparà del 14 al 25 de febrer.