Tot a punt pels tres dies de Parc de Nadal de la Canonja

Per . Actualitzat el

L’any 2008, des de la Regidoria de Cultura es va iniciar el que aleshores era una nova activitat a la Canonja, però que responia a la demanda de molta gent del nostre poble i també a una voluntat de proporcionar als nens i nenes de la Canonja un espai d’esbarjo en unes dates tan assenyalades. El Parc de Nadal ha estat un èxit des dels inicis i enguany tornarà carregat d’activitats per a tots els infants del poble al Poliesportiu Municipal.

 

El Parc de Nadal de la Canonja està organitzat per l’Ajuntament amb el suport econòmic de diferents empreses i amb la important tasca realitzada per les entitats canongines que són les que en definitiva nodreixen el parc de la seva activitat. Entre les diferents activitats que s’inclouen al Parc hi ha, un cop més, la realització del concurs de cartells de Carnaval que es podran confeccionar a l’estand de la Comissió de Carnaval.

 

Des d’un inici, han estat moltes les entitats canongines que s’han volgut afegir a participar en aquesta activitat i també, darrerament, diverses empreses del nostre entorn hi donen suport. El primer tinent d’alcalde i regidor de cultura, Salvador Ferré, comenta “la importància de la col·laboració d’aquestes entitats i empreses per tal d’organitzar un parc divers i amb moltes opcions per a tots els nens i nenes de la Canonja”.

 

Les dates triades per enguany son el 26, 27 i 28 de desembre. Per Sant Esteve el parc obrirà a la tarda, però tant divendres 27 com dissabte 28 obrirà matí i tarda. L’últim dia, com als darrers anys, l’entrada serà solidària amb Càritas la Canonja, així doncs, per entrar-hi caldrà portar articles de neteja o d’higiene personal per valor de 3 €, el preu de l’entrada diària.

 

L’èxit d’aquesta iniciativa ha anat augmentant amb cada edició i l’any passat es van comptabilitzar més de 2.200 persones al llarg dels tres dies que dura el parc.