La contaminació al mar serà l’eix del Parc Infantil de Nadal

Es durà a terme del 27 de desembre fins al 4 de gener

Per . Actualitzat el

La contaminació al mar serà l’eix del Parc Infantil de Nadal d’aquestes festes, que del 27 de desembre al 4 de gener omplirà el Recinte Firal del Palau de Congressos d’activitats per als infants. El Parc arriba un any més de la mà del Club dels Tarraconins.

 

En total s’ofereixen 35 tallers, dels quals 17 són novetats respecte l’any anterior. Un skate park, un eco cavallet, la presència del Reial Club Nàutic o un espai sensorial són algunes de les novetats que es presenten. A més a més, els infants podran gaudir d’una exposició molt impactant al centre del recinte facilitada per l’Agència Catalana de l’Aigua. Altres tallers creats pel mateix Club faran gaudir als més petits a la vegada que aprenen conceptes sobre la contaminació al mar.

 

En aquesta nova edició, els espectacles són totalment renovats. Se seguirà comptant amb la presència dels reconeguts TarrAQUAnins, però amb noves històries que faran les delícies dels espectadors. L’Home dels Nassos i el Patge Reial no faltaran, un any més, a la seva cita amb el parc.

 

Una altra de les novetats d’aquesta edició és que els nens i nenes amb autisme podran gaudir de les activitats del Parc gràcies als pictogrames que s’estan amb la col·laboració de l’associació Todos en Azul.

 

El Parc obrirà de 11 a 14 i de 17 a 20 h. Cal tenir en compte que el recinte romandrà tancat el dia 31 a la tarda i el dia 1 al matí.

 

Els preus es mantenen igual que l’any passat, amb les entrades de matí a 3 € i 4 €, les de tarda. S’ofereixen descomptes a socis del Club dels Tarraconins, famílies nombroses, majors de 65 anys. També es manté l’abonament total per a tots els dies del Parc per 15 €. El dia 4 de gener tothom qui vingui disfressat podrà entrar al recinte de manera totalment gratuita.