El Mercat de Torreforta acull la presentació de la Cavalcada de Reis a Ponent 2020

Per . Actualitzat el

La parada de promocions del Mercat de Torreforta ha acollit, aquest dimecres 18 de desembre, la presentació del cartell promocional de la Cavalcada de Reis de Ponent 2020, organitzada per les associacions de veïns i veïnes de Riu Clar, El Pilar i Eixample, Buenos Aires, La Granja, Camp Clar Zona Esportiva, Torrenova i Progresista de Torreforta.

Una de les principals novetats de la Cavalcada de Ponent 2020 serà el seu lema ‘Una Cavalcada per a tothom’ en referència a la col·laboració amb l’entitat ‘Todos en Azul’, que atén les necessitats de les persones amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista).

La Cavalcada de Ponent tindrà lloc el proper dia 5 de gener, començarà a les 16:30h des del local de l’Associació de Veïns de Riu Clar i recorrerà els carrers Gaià, Illes Balears, Gran Canària, Menorca, San Benilde, Rambla de Ponent, Riu Montsant i Riu Glorieta. Està previst que finalitzi sobre les 18:30 davant del Centre Cívic de Torreforta.