El CNL proposa la 2a tarda de Scrabble i jocs en català al Mercat Central

El sessió serà aquest dimecres, 18 de desembre, de 5 a 8 de la tarda

Per . Actualitzat el

La plaça interior del Mercat Central de Tarragona serà l’espai on, aquest dimecres 18 de desembre, a la tarda, el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona (CNLT) desafiarà clientela i visitants a fer la seva millor jugada de Scrabble amb un tauler gegant. El repte lúdic i lingüístic servirà per presentar una mostra de joguets en català, al mateix espai, en el marc de la campanya anual del CNLT “I tu, jugues en català?”.

 

A més de les jugades al tauler gegant —gràcies a la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català, FISC—, els aficionats podran també jugar partides en grups de màxim de 4 jugadors.

 

Hi haurà obsequis per a tots els participants i premis especials en  forma de vals de compra al Mercat —aportats per Espimsa— i un joc de Scrabble en català —gentilesa de la FISC— que se sortejaran entre totes les persones que participin a les partides de Scrabble (gegant o en grup), dijous 19, al matí.

 

També es distribuirà informació de jocs i joguets en català i cartes als Reis d’Orient perquè tota la canalla pugui fer-los arribar els seus desitjos. Les botigues Juguettos, Abacus i Gascó, adherides a la campanya, patrocinen l’acte aportant joguets per a la mostra.