Começa la campanya de sortejos als mercats de Tarragona

Els paradistes del mercat de la plaça Corsini sortegen vals de diners i viatges i els del Mercat de Torreforta, 26 cistelles

Per . Actualitzat el

Aquest 13 de desembre arrenca la campanya de sortejos al Mercat Central de Tarragona. Com cada any per aquestes dates, l’agrupació de paradistes del mercat de la plaça Corsini ofereix al·licients extres als seus clients. Aquest any es repartiran un total de 3.200 euros en vals de compra i cinc viatges de cap de setmana per a dues persones a ciutats catalanes i de l’Estat amb mercats emblemàtics.

El mecanisme del sorteig és senzill. Per cada compra els clients rebran unes butlletes que caldrà omplir i dipositar dins d’una urna ubicada a la plaça central de l’edifici modernista. Els dies 13, 20 i 27 de desembre i el 4 de gener, s’extrauran 11 butlletes (12 el dia 4) i es donaran a conèixer els noms dels guanyadors. Les persones seleccionades seran convocades els dies 17, 23, 30 de desembre i 7 de gener, respectivament, per triar una de les 45 capses regal repartides entre les diferents parades del Mercat.

Els premis que hi ha dins de les diferents capses són els següents:
– 10 vals de 20 euros
– 10 vals de 50 euros
– 10 vals de 100 euros
– 10 vals de 150 euros
– 1 viatge per a dues persones a València en Falles
– 1 viatge per a dues persones a Bilbao
– 1 viatge per a dues persones a Vitòria
– 1 viatge per a dues persones a Menorca per Sant Joan
– 1 viatge per a dues persones a Olot

No obstant això, aquesta no serà l’única acció promocional del Mercat Central aquest Nadal. A través de les xarxes socials es sortejaran 6 vals de 20 euros de compra per a la Fira de Nadal i d’Artesania.

De la mateixa manera, el Mercat col·laborarà amb La Marató de TV3, a través de butlletes solidàries, amb un donatiu d’1 euro que es podran adquirir durant el cap de setmana i que donaran dret a participar en un concurs on el premi són 250 euros.

Cal recordar també, que el pròxim 31 de desembre, amb motiu de la popular 16ª cursa BBVA Sant Silvestre de Tarragona, el Mercat Central es convertirà en un dels principals patrocinadors de l’esdeveniment, entregant xecs de compra als guanyadors i guanyadores per un valor total de 890 euros.

26 cistells de Nadal al Mercat de Torreforta
Per la seva banda, un any més els paradistes del Mercat de Torreforta premiaran els seus clients amb el sorteig de 26 cistells de Nadal amb productes de qualitat i proximitat. A Torreforta la campanya de sortejos acabarà el dimarts 24 de desembre.