La 808 edició de la Fira de Santa Llúcia tindrà una seixantena de parades de tot tipus

Per . Actualitzat el

L’Arboç es prepara per viure un cap de setmana ple d’activitats pre-nadalenques amb la 808 edició de la Fira de Santa Llúcia, la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya. Una esdeveniment de rècord amb més de seixanta parades de tot tipus repartides per tot el centre de la vila.

L’edició d’enguany estarà dedicada al Nadal i la família amb nombroses activitats complementàries. Com el concert de Jazz festiu a càrrec de la Bellvei Band al local Arbosense el divendres a la nit, o la representació de l’espectacle musical “MUSICÀLIA”a càrrec de l’Elenc Artístic Arbocenc el dissabte a les 22 hores al Centre Parroquial de l’Arboç. Durant el diumenge de la Fira, a partir de les 9:30h del matí, també es celebrarà la 2a CURSA-PEDALADA BTT L’ARBOÇ. La sortida i l’arribada seran a la Via Augusta número 4.

Durant tota la Fira hi haurà un Tió de Nadal que, acabat de despertar, haurà de ser alimentat per les nenes i els nens per poder créixer i estar preparat per cagar forces regals per tothom durant les festes nadalenques. També ens visitarà el Pare Noel, i com ja es tradició hi haurà l’Arbre dels Desitjos, un arbre on tots els nens i nenes podran posar en una cartulina els seus desitjos i il.lusions i penjar-ho a l’arbre perquè es facin realitat. A més, el dissabte a la tarda hi haurà xocolatada per tots els nens i seguidament un espectacle infantil a càrrec dels Xarop de Canya.

Uns dels actes més concorreguts de la Fira serà, sens dubte, la XXV edició de la Plantada i Exhibició de Puntaires, que aplegarà moltíssimes puntaires i un gran mercat de productes relacionats amb la punta al coixí amb més de 20 parades especialitzades a la Plaça d’Antonio Machado i els carrers adjacents.

Enguany es torna a celebrar el “Gran Sorteig de Santa Llúcia”. Amb més de 800 anys d’història, la Fira de l’Arboç està plenament consolidada i consta catalogada com la única fira temàtica dedicada al món de la punta al coixí de tot l’estat. L’edició 808 de la Fira de Santa Llúcia de l’Arboç començarà el proper divendres dia 13 de desembre, tothom qui ho desitgi podrà consultar el programa d’actes a l’adreça http://www.arbocenc.org/uploads/RESCD5497Programa_xarxes.pdf