El comerç de Tarragona i la Fundació Estela s’uneixen per Nadal

Uns arbres fets pels usuaris del Taller Ocupacional guarneixen entrades i aparadors de les botigues de la VIA T i de les parades del Mercat Central

Per . Actualitzat el

Per segon any consecutiu el comerç de la ciutat de Tarragona i la Fundació Estela per a la Discapacitat s’uneixen per Nadal. Prop de 160 arbres decoratius elaborats durant els darrers mesos al Taller Ocupacional de l’entitat adherida a la Xarxa de Santa Tecla guarneixen durant aquestes festes els aparadors de bona part del comerç tarragoní, tant en els establiments associats a la ViaT com a les parades del Mercat Central. Aquesta col·laboració posa en relleu la tasca creativa o productiva dels usuaris i de les usuàries de la Fundació Estela i alhora permet unificar la imatge nadalenca del comerç de la ciutat en una època tan important de l’any.

Els arbres han estat íntegrament fabricats pels usuaris i usuàries del Taller Ocupacional de la Fundació Estela. La compra del material necessari es va fer a l’estiu i l’equip d’Estela s’hi va posar a treballar el passat mes de setembre. En total, hi han participat els 89 usuaris del Taller Ocupacional, ubicat en una nau industrial del Polígon Riuclar, i s’han fabricat 105 arbres de mida gran, que van als aparadors de les botigues de la ViaT del centre i també dels barris, i un total de 53 de mida més petita, que llueixen des de la setmana passada als taulells de totes les parades del Mercat Central de Tarragona.
Aquests darrers dies els usuaris de la Fundació Estela, acompanyats pels seus monitors i per representants del comerç i del consistori, han estat els encarregats de lliurar els arbres als botiguers de Tarragona.