L’Ajuntament de Tarragona impulsa un servei de Relacions Europees i Internacionals

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona vol impulsar el posicionament de la ciutat en l’escenari europeu amb l’objectiu de facilitar l’atracció de recursos cap a la ciutat i alinear-se amb estratègies globals com l’Agenda urbana o l’Agenda 2030. A més, actuaria com a motor dinamitzador i de suport per a la resta de conselleries i entitats de la ciutat.

 

Per aquest motiu, aquesta setmana, la tinent d’alcalde de Contractació, Turisme i Desenvolupament Econòmic, Laura Castel ha mantingut una reunió amb el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Innovació de l’Ajuntament de Terrassa, Isaac Albert per conèixer el funcionament del Servei de Relacions Europees i Internacionals d’aquest consistori del Vallès.

 

Las properes setmanes continuaran els contactes amb altres municipis i administracions per tal de poder iniciar el nou servei com més aviat millor.