Tot a punt per a la Fira de Nadal a la plaça de l’Església

Per . Actualitzat el

La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Àlex Cañas, ja ho té tot a punt per donar la benvinguda demà divendres dia 6 a una nova edició de la Fira de Nadal, que s’emplaçarà, com és habitual, a la plaça de l’Església i s’allargarà fins el dia 8.

L’horari d’obertura de la mostra, tant divendres com dissabte, serà de 18:00 a 21:00; i el diumenge, d’11:00 a 14:00h. La fira comptarà, com és habitual, amb diferents parades amb motiu nadalencs i diverses activitats. L’Ateneu Cultural de Dones té previst organitzar una animació de ball en línia amb música i cançons nadalenques, i com a novetat, estrenarà el taller “Per Nadal, reciclar també s’hi val” en el qual s’ensenyarà a elaborar una bossa pels regals nadalencs.

Per la seva banda, la Coral Nous Rebrots protagonitzarà la tradicional cantada de nadales, i el Grup d’Arpes de l’Associació d’Arpistes d’Altafulla serà l’encarregat d’amenitzar la fira amb un concert especial de Nadal. La Fira de Nadal també comptarà amb una exposició de pessebres i diorames al Fòrum de la plaça de l’Església, que s’inaugurarà el dissabte 7 de desembre, a les 19:00 hores.

La principal novetat d’aquesta edició és la sortida “Anem a buscar el Tió”, adreçada al públic infantil, i que se celebrarà el diumenge 8 de desembre a partir de les 10:00 hores a l’entorn de l’Ermita de Sant Antoni.